16.5 C
Braşov
27 aprilie, 2024

Se deschide pârtia Lupului inferior din Poiana Brașov. Reduceri de preț pentru localnici

Publicat la 23 ianuarie 2024, 23:07

Se deschide o nouă pârtie la Poiana Brașov. Sursa Foto – Allen Coliban, Facebook

Pârtia Lupului, destinată schiorilor și snowboarderilor experimentați, se deschide de miercuri, 24 ianuarie. Brașovenii se pot bucura de schi la jumătate de preț.

O nouă pârtie se deschise în Poiana Brașov pentru iubitorii

Dacă ești pasionat de

sau snowboarding, ai un motiv în plus să te bucuri de zăpada din Poiana Brașov.

De miercuri, poți folosi pârtia Lupului, care include și un telescaun de patru locuri. Astfel, poți accesa o zonă mai liniștită și mai provocatoare, potrivită pentru schiorii și snowboarderii experimentați.

O nouă pârtie deschisă la Poiana Brașov

Pârtia Lupului se alătură celorlalte pârtii deschise pe domeniul schiabil Brașov, care oferă condiții excelente de

datorită ninsorilor abundente și a zăpezii artificiale.

Poți alege între pârtiile Drumul Roșu, Sulinar, Subteleferic, Kanzel și Doamnei, sau poți încerca pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Miercurea brașovenilor, o ofertă specială pentru localnici

Dacă ești brașovean, ai parte de o ofertă specială în fiecare zi de miercuri. Poți plăti doar jumătate din prețul cartelelor de schi valabile în acea zi, indiferent de durata lor.

”Astfel, poți economisi bani și te poți distra pe pârtiile din Poiana Brașov. Pentru a beneficia de această ofertă, poți încărca ski-pass-urile online sau le poți cumpăra de la casele de bilete din stațiune.

Tot ce trebuie să faci este să prezinți un act de identitate care să ateste că ești brașovean. Nu rata această ocazie de a te bucura de sporturile de iarnă în Poiana Brașov”, transmite

Prima pârtie de schi din Satu Mare

O nouă pârtie de schi a fost inaugurată și la Luna Șes. Este prima din județul Satu Mare, anunță Consiliul Județean. Consiliul Județean al Satu Mare a anunțat programul zilnic pentru pasionații de schi:

„Cu zăpadă proaspătă și condiții meteorologice perfecte, suntem încântați să anunțăm că deschidem oficial pârtia de schi Luna Șes, din județul Satu Mare. Pârtia de schi este gata să-i primească pe iubitorii sporturilor de iarnă pentru a se bucura de experiența primelor coborâri pe această nouă bijuterie alpină. Pârtia de la Luna Șes va fi deschisă pentru toți pasionații de schi, zilnic între orele 09:00 -16:00”.

Csaba Pataki, un politician maghiar din UDMR, din 2016 președintele Consiliului Județean Satu Mare, a lăudat rezultatele eforturilor depuse și investițiilor derulate de-a lungul anilor în proiectul care ar putea propulsa turismul în județ. El dorește să rivalizeze cu pârtiile renumite din țară, precum Predeal, Sinaia și Poiana Brașov.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/partie-poiana-brasov-schi-lupului.html

Ultimă oră

Același autor