14.7 C
Braşov
27 aprilie, 2024

Accident pe DN1. Trei persoane sunt rănite. Traficul este blocat

Publicat la 22 februarie 2024, 09:46

Accident. Sursa foto. facebook

Accident pe DN1. A avut loc un accident în apropiere de orașul Brașov. Potrivit poliţiei sunt patru victime, dintre care doi copii. La această oră traficul rutier este blocat.

Accident pe DN1. A avut loc un accident grav grav soldat cu patru

, dintre care doi copii. Traficul rutier este perturbat joi dimineață pe DN1 din cauza unui accident. Acesta s-a produs în apropiere de orașul Brașov. Trei persoane sunt rănite, anunță autoritățile.

Mai exact, este vorba despre două mașini care au fost implicate în accident. Coliziunea a avut loc pe DN1, la kilometrul 155, în localitatea Timișu de Jos din județul

Patru persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale, anunță C

din Inspectoratul General al Poliției Române. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.

Accident pe DN1.. Sursa foto: Poliţia Română.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, kilometrul 155+200 metri, localitatea Timișu de Jos, județul Brașov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, aflate în evaluare medicală. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează reluarea circulației în 60 de minute.

Potrivit primelor informații transmise de ISU Brașov, două din cele patru victime sunt copii. La fața locului au fost mobilizate două echipaje

, o ambulanță a Serivciului de Ambulanță Județean Brașov și un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei.

Polițiștii au deschis o anchetă care va stabili cum s-a produs accidentul. Vom reveni cu detalii.

Trafic îngreunat tot pe DN1, din cauza unei coliziuni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în urma unei coliziuni dintre un autoturism și un ansamblu rutier, se circulă dirijat, alternativ, pe DN 1 Brașov – Făgăraș, în afara localității Șercaia către Perșani, județul Brașov.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului, transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 16.30, anunţă

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/accident-trei-persoane-ranite-traficul-blocat.html

Ultimă oră

Același autor