6.6 C
Braşov
27 aprilie, 2024

Iuliana Marciuc, dezvăluiri despre aventurile amoroase. Nu l-a uitat pe Ioan Neculaie

Publicat la 2 februarie 2024, 07:32

Sursa foto: Arhiva EvZ

Iuliana Marciuc s-a remarcat nu doar prin cariera impresionantă pe care o are în televiziune. Prezentatoarea a recunoscut că la un moment dat și-a înșelat actualul partener cu un prosper om de afaceri din Grecia. De asemenea, vedeta nu l-a uitat nici pe Ioan Neculaie, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Iuliana Marciuc, actuala parteneră a cântărețului Adrian Enache, și prosperul om de afaceri Ioan Neculaie au trăit o frumoasă poveste de dragoste, după cum a recunoscut și prezentatoarea Cerbului de Aur.

este un om de televiziune cu o carieră impresionantă în spate, de peste 30 de ani, în timp ce Ioan Neculaie a devenit faimos în spațiul public pe vremea când era patronul clubului de fotbal FC Brașov. Ambii s-au remarcat prin relațiile extraconjugale pe care le-au avut.

Iuliana Marciu, despre relația cu afaceristul Ioan Neculaie

Iuliana Marciuc l-a înșelat pe Adrian Enache cu un prosper om de afaceri din Grecia, iar numele lui Ioan Neculaie a apărut într-un caz cu prostituate și proxeneți. Invitată la emisiunea Denisei Rigai, actuala parteneră a cântărețului Adrian Enache a făcut câteva clarificări în privința acuzațiilor de adulter și a relației pe care a avut-o cu Neculaie.

Moderatoarea emisiunii a întrebat-o direct: „De câte ori a înșelat Iuliana Marciuc?”. Răspunsul a fost la fel de direct. Nu a negat faptul că l-a înșelat pe

cum nu a negat nici faptul că a trăit o poveste de dragoste cu afaceristul brașovean. Se pare că Iuliana Marciuc și Ioan Neculaie încă mai țin legătura.

„Multe rectificări am în ceea ce ai citat tu. Sper să rețin totul. Cu Ioan Neculaie am avut o relație foarte frumoasă și o mai avem în continuare de prietenie datorată prezenței mele la Cerbul de Aur mai mulți ani la rând, la început în calitate de prezentator, apoi de realizator.

Apoi, cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz ea nu s-a finalizat așa cum a relatat presa. Da, e adevărat că Adrian continua să îmi cânte. Mi-am adus aminte ce nu e adevărat, «treaba cu păpușă», el nu m-a alintat niciodată așa, nu știu de unde e scoasă treaba asta. A fost o scurtă perioadă de timp cu muzica grecească pe care o cânta, dar și acum continuă să cânte”, a mărturisit prezentatoarea.

„Eu nu am făcut niciodată acest lucru”

Curiozitatea jurnalistei Denise Rifai a mers până într-acolo încât moderatoarea de la Kanal D și-a întrebat invitata despre ce însemnă a înșela. „A înșela înseamnă atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată”, a răspuns Iuliana Marciuc.

De partea cealaltă, Ioan Neculaie a vorbit într-un interviu despre perioada în care a fost unul dintre cei mai controversați patroni din fotbalul românesc. Afaceristul a declarat că a fost închis pe nedrept după ce a investit 30 de milioane de euro „într-un fotbal mizerabil”, potrivit

Ce a fostIoan Neculaie pentru fotbalul românesc

Ioan Neculaie a mai fost condamnat anterior pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„M-au pedepsit degeaba, fără niciun motiv, un Jihad nu împotriva mea, ci a economiei românești. Cazierul meu este curat în prezent. Am pierdut 30 de milioane de euro într-un fotbal mizerabil. Peste 30 de milioane de euro, bani munciți. N-am luat niciun leu de la Primărie (n.r. – din Brașov), care a contribuit doar cu becurile de la instalația de nocturnă, pe care, în rest, am făcut-o prin efortul meu personal. Nu mai vorbesc de gazonul care era cel mai bun din țară”, a declarat fostul finanțator de la FC Brașov.

Ioan Neculaie a fost patronul clubului de fotbal

. Deși a reușit să evolueze în cupele europene, clubul nu a câștigat niciun trofeu. În 2010, omul de afaceri a fost considerat cel mai bogat brașovean. În 2017 a fost condamnat prin contopirea a două sentințe pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/relatie-ioan-neculaie-iuliana-marciuc-partenera-adrian-enache.html

Ultimă oră

Același autor