6.6 C
Braşov
27 aprilie, 2024

Regretele lui Ion Țiriac. Deține o avere fabuloasă, dar are și neîmpliniri

Publicat la 25 decembrie 2023, 20:45

sursa foto: EEC-Razvan Valcaneantu

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați români, însă trăiește cu un regret. Cu toate că a ajuns la un statul social de invidiat, acesta se bucură în continuare de lucrurile simple. Mai mult, cele mai frumoase amintiri legate de copilărie sunt legate de traiul modest.

Ion Țiriac se numără printre cei mai bogați români. Deși este deținătorul unei averi impresionante acesta, se raportează încă la lucrurile simple. Drept dovadă, are anumite regrete legate de trecut. De altfel, când vine vorba despre sărbători, gândul milionarului zboară la copilăria trăită în simplitate, la Brașov.

Ion Țiriac, nostalgic legat de copilăria petrecută în orașul de la poalele Tâmpei

Cunoscutul milionar este originar la Brașov. Acesta a copilărit în acest oraș, punându-și bazele în lumea sportului. Ion Țiriac își amintește cu drag de copilăria petrecută la poalele Tâmpei. De asemenea, acesta este

după iernile lungi și zăpezile înalte care ajungeau deseori până la doi metri.

Ion Țiriac a recunoscut că rememorează cu mult drag, de câte ori are ocazia, amintirile sărbătorilor de iarnă petrecute la Brașov.

„De Crăciun mă leagă cei doi metri de zăpadă care erau întotdeauna la Brașov, în timpul sărbătorilor. Acum, din păcate o să fie din nou o ploaie mare și zăpadă nu mai vine. O avem doar pe cea artificială”, a spus milionarul.

Pasionat de mașini

Fostul tenismen a reușit să strângă o avere impresionantă. Cu toate că s-a dedicat afacerilor, acesta nu și-a lăsat deoparte pasiunile. Fostul sportiv are o colecție de peste 300 de autoturisme, multe dintre acestea estimate la sume impresionante.

„A început ca o idee, nu am avut niciodată, nu ca speranța, ci ideea și s-a ajuns undeva aproape de 400 de mașini în prezent”, a adăugat el.

Cu toate că admiră bolizii de

, autoturismele de epocă rămân preferatele acestuia.

„Eu nu am această megalomanie, da îmi plac mașinile, da tot ce este în serie limitată îmi place, fie Porsche, fie Ferrari”, a afirmat fostul tenismen.

Ion Țiriac regretă că nu a cumpărat mașina lui James Bond

Unul dintre marile regrete ale afaceristului este legat tot de marea lui

În trecut, acesta a avut șansa să cumpere mașina lui James Bond, însă a renunțat să facă ducă tranzacția la bun sfârșit. Valoarea

bijuteriei care apărea într-unul dintre cele mai urmărite filme,

s-a mărit de cinci ori. Astfel, Ion Țiriac are în plan să profite de următoarea ocazie de a o cumpăra.

„Am două mașini pe care le vreau. Este vorba despre un Mercedes din `53, ușile lui se deschid așa în sus și al doilea este un Aston Martin, un DB5. Am deja un DB6, DB4, DB 2, dar nu am DB5.”, adaugă acesta.

Fostul tenismen a investit în mașini o avere uriașă, însă nu are de gând să se oprească aici. Ion Țiriac are alte bijuterii pe patru roți pe care vrea să le aducă în colecția lui.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/ion-tiriac-regrete-trecut.html

Ultimă oră

Același autor