18.7 C
Braşov
29 aprilie, 2024

Ministrul VEȘTEA, gata să câștige un nou mandat de președinte de consiliu județean

Publicat: 21/03/2024, 16:14

Ministrul liberal al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan-Veștea, este candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Brașov. Acesta a declarat, înaintea ședinței de guvern de astăzi, că este capabil să câștige alegerile doar „pe sigla Partidului Național Liberal” după ce cu o seară înainte, la Vila lac, a declarat că „nu vede cu ochi buni listele comune cu PSD. Astăzi, ministrul Veștea spune că a vorbit strict de poziția sa la funcția de candidat al CJ Brașov.

Ministrul Adrian Ioan-Veștea spune că listele comune de candidați, PNL-PSD, trebuie făcute doar acolo unde este necesar. Veștea crede că este în stare să câștige alegerile categoric la nivel de consiliu județean, pentru că are experiența a două mandate anterioare câștigate, cât și susținerea cetățenilor din Brașov.

Vin după două mandate și cred că similar mie mai sunt și alți colegi de-ai mei candidați la funcția de președinți de consiliu județean, fie de la PNL, fie de la PSD. Este o opțiune pe care am luat-o de foarte multă vreme și o consider îndreptățită.

Ministrul Dezvoltării a mai ocupat anterior funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, din 2016 și până în 2023. De asemenea, a mai deținut funcția de președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

21 Mar, 15:54

Știri –

21 Mar, 15:49

21 Mar, 15:48

Ultima oră

Cultură –

21 Mar, 15:46

21 Mar, 15:30

Justiție –

21 Mar, 15:22

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ministrul-vestea-gata-sa-castige-un-nou-mandat-de-presedinte-de-consiliu-judetean-20171068

Ultimă oră

Același autor