5.8 C
Braşov
15 mai, 2024

UPDATE – Covasna – Accident în care au fost implicate trei autoturisme şi o cisternă, pe DN10. Şoferii a trei dintre vehicule au ajuns la spital – FOTO

astăzi, 09:24

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi o cisternă, produs luni pe DN10, în zona localităţii Sita Buzăului, judeţul Covasna. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani, care a intrat cu autoturismul pe contrasens.

– ”În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că un tânăr în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe DN 10, dinspre Braşov spre Buzău, la kilometrul 105 + 150m, în circumstanţe care urmează a fi determinate, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula dinspre Buzău spre Braşov. Alte două vehicule, o cisternă şi o autoutilitară, aflate fiecare în spatele uneia dintre maşinile implicate în coliziune, au ajuns în şanţul de pe marginea drumului, în încercarea de a evita maşinile lovite”, transmite IPJ Covasna.

În urma accidentului, tânărul de 19 ani, precum şi alţi doi bărbaţi, ambii şoferi în două din celelalte vehicule angrenate în eveniment, au primit asistenţă medicală şi ulterior au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Trei dintre cei patru conducători auto au putut fi supuşi testării cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând absenţa alcoolului în aerul expirat.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, cu scopul de a clarifica toate circumstanţele legate de producerea accidentului rutier.

Momentan traficul la locul evenimentului se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, sub dirijarea poliţiştilor.

ŞTIREA INIŢIALĂ

ficul este oprit temporar pe DN 10 Întorsura Buzăului şi Crasna, în zona localităţii Sita Buzăului, judeţul Covasna, în urma producerii unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi o cisternă fără încărcătură”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Evenimentul s-a soldat cu două victime aflate în evaluare medicală la faţa locului.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-covasna-accident-in-care-au-fost-implicate-trei-autoturisme-si-o-cisterna-pe-dn10-soferii-a-trei-dintre-vehicule-au-ajuns-la-spital-foto-1922402429002024040921574934

Ultimă oră

Același autor