9.1 C
Braşov
28 aprilie, 2024

Tânărul din Brașov, care și-a ucis tatăl și mama vitregă, a fost arestat. Lucra ca bucătar în Franța și venise în concediu în țară

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Brașov. Tânărul de 24 de ani, acuzat că și-a ucis părinții, lucra ca bucătar în Franța și venise în țară cu doar două zile înainte să comită fapta. În seara tragediei, bărbatul făcuse o petrecere în casa familiei, iar după ce au plecat invitații, între el și părinți ar fi izbucnit un scandal.

, iar dimineață a sunat singur la poliție să spună ce a făcut, scrie

Dubla crimă a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în Săcele, județul Brașov. Tânărul, care era revenit în țară de două zile, și-ar fi chemat prietenii în acea seară la el acasă.

Au băut și e posibil, spun anchetatorii, să se fi consumat și droguri pe parcursul serii. La un moment dat, între petrecăreți a izbucnit o ceartă, iar părinții tânărului ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Odată plecați musafirii, și între tânăr și părinții lui s-a iscat un scandal. Într-un moment de furie oarbă, bărbatul de 24 de ani ar fi pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a fi ucis tatăl, iar apoi a omorât-o și pe mama lui vitregă.

Ucigașul ar fi realizat abia dimineață ce a făcut și a sunat la 112. În scurt timp, curtea casei lui s-a umplut de polițiști.

„Cercetările desfășurate până în prezent s-au concentrat în special asupra faptei și autorului ei. Urmează ca în continuare sa stabilim și împrejurările în care a fost comisă fapta. Sunt indicii că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive, dar pentru a afirma acest lucru cu certitudine este nevoie de mai multe probe care sa se coroboreze astfel”, a transmis, pentru sursa citată, Adrian Radu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate.

„Tatăl lui era o fire mai impunătoare, mai strictă un pic, lui nu-i convenea. El având anturaj cu oameni mai așa. Deci se certa des cu tatăl. O dată a dat în el. Mă șochează că erau părinții lui și nimeni nu se aștepta”, a declarat un apropiat al familiei pentru sursa citată.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/tanarul-din-brasov-care-si-a-ucis-tatal-si-mama-vitrega-a-fost-arestat-lucra-ca-bucatar-in-franta-si-venise-in-concediu-in-tara-2680379

Ultimă oră

Același autor