7.4 C
Braşov
10 mai, 2024

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, în cadrul evenimentului de lansare al lui Alin Nica la preşedinţia CJ Timiş: Ne ameninţă cu dosare şi chiar fac dosare

astăzi, 18:32

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat, la evenimentul de lansare a candidatului Dreapta Unită la Consiliul Judeţean Timiş, Alin Nica, faptul că se simte ameninţat cu dosare de către adversarii politici şi că PSD şi PNL vând iluzii.

„PSD şi PNL ne vând trei mari iluzii. Şi vânzătorii cei mai mari aici sunt Robu şi Simonis. Ne vând trei iluzii: iluzia că ne vor aduce bani, iluzia stabilităţii şi iluzia puterii.”, a spus Dominic Fritz, primarul Timişoarei, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alin Nica la preşedinţia CJ Timiş.

Candidatul USR, Forţa Dreptei şi PMP la Primăria Timişoara, Dominic Ftitz, a detaliat ce înseamnă iluzia puterii la care face referire.

„Iluzia puterii. Ne spun mergeţi cu noi, votaţi-l pe Robu, pe Simonis, că noi suntem puterea. (…) Ce uită atunci când ne dau garanţia puterii, când proiectează puterea, ne ameninţă cu dosare şi chiar fac dosare. La Clotilde, uitaţi, au trimis-o în judecată în ziua în care şi-a depus candidatura. În Braşov, viceprimăriţa Flavia are dosar penal pentru că a vizitat un eveniment al primăriei într-un spaţiu al unui ONG. Şi o să vedeţi că o să apară şi aici în Timişoara tot felul de dosărele prefăcute. Deci ei vin cu aceste ameninţări, fac tot felul de combinăreli, dar uită că într-o democraţie nu deţine cel mai bun combinator puterea, ci oamenii.”, a explicat Fritz.

Primarul Timişoarei a reluat şi argumentele pentru care s-a aliat cu Alin Nica în perspectiva alegerilor din 9 iunie.

„Situaţia în România s-a schimbat radical. Alin Nica şi cu mine vrem şi trebuie să apărăm democraţia în România, Timiş şi Timişoara. Amândoi ştim că această luptă nu este despre Alin Nica, nu este despre Dominic Fritz. Este pentru valorile Timişoarei, Banatului, mult mai important decât fiecare dintre noi. (…) Niciodată nu l-am văzut pe Alin Nica cu tot felul de combinaţii, ci preocupat de proiecte pentru judeţ. (…) L-am văzut în discuţii cu mediul de afaceri, în română, în engleză. Câţi preşedinţi de consilii judeţene din ţară vorbesc fluent limba engleză? Şi da, contează. Pentru că atunci când îţi vine un investitor e cu totul altceva dacă ăla chiar ştie să vorbească. Nici nu mai vorbesc de prim-ministru”, a spus Fritz.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/primarul-timisoarei-dominic-fritz-in-cadrul-evenimentului-de-lansare-al-lui-alin-nica-la-presedintia-cj-timis-ne-ameninta-cu-dosare-si-chiar-fac-dosare-1922403227312024041821573712

Ultimă oră

Același autor