6.3 C
Braşov
28 aprilie, 2024

Strat de zăpadă de 30 de centimetri pe pârtiile din Poiana Braşov

Din articol

Stratul de zăpadă pe mai multe pârtii din staţiunea Poiana Braşov e de 30 de centimetri și se poate schia în condiții bune, au anunțat autoritățile locale.

Potrivit oficialilor Primăriei Braşov, zilele acestea ”se schiază în condiţii foarte bune pe toate pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul, respectiv Ruia, Drumul Roşu, Lupului şi Doamnei, unde stratul de zăpadă bătută ajungând la 30 de centimetri”.

În Poiana Braşov funcţionează telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiul Ruia, ultima urcare a mijloacelor de transport pe cablu fiind programată pentru la ora 16.00.

Cum va fi vremea în următoarele zile în țară

În weekend temperaturile încep să crească ușor, dar în zona de munte vor mai fi precipitații mixte.

Sâmbătă, va ploua în zonele din nord-vest și vest, iar duminică ploile se extind în centru, est și sud-est. Vor fi mai ales averse, iar pe alocuri vor fi descărcări electrice.

De luni vremea se va răci din nou. Luni va ploua în jumătatea de nord-est a țării, în centru și est va fi lapoviță, iar la munte vor predomina ninsorile. Noaptea, valorile vor porni de la minus 4 grade și vor ajunge la 8 grade Celsius în regiunile vestice. Spre dimineață vor mai fi condiții de ceață.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/meteo/strat-de-zapada-de-30-de-centimetri-pe-partiile-din-poiana-brasov-2724207

Ultimă oră

Același autor