16.9 C
Braşov
4 mai, 2024

Viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu: Aleg să nu mai candidez în aceste alegeri locale

„Aleg să nu mai candidez în aceste alegeri locale – decizie personală pe care am luat-o în baza situaţiei medicale, având în vedere că sunt însărcinată şi este o sarcină cu risc”, anunţă viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu.

Ea afirmă că este nevinovată în dosarul Muzeului Asociaţiei Amural.

„Cu câteva zile înainte de intrarea în campania electorală, am aflat (din presă, din păcate) că dosarul Muzeului Asociaţiei Amural din grotele de după ziduri, dosar în care sunt inculpată, a fost trimis în judecată. Având în vedere această nouă încadrare, vă anunţ următoarele: 1. Sunt nevinovată. Oricât ar încerca să mintă, în faţa procurorilor, PNL-iştii care au fost audiaţi, adevărul se va dovedi în instanţă şi voi fi achitată. 2. Acest dosar face parte dintr-o vânătoare politică, plângerea penală fiind făcută de viceprimarul PNL Sebastian Rusu, alături de mafiotul imobiliar Garbis Vicenţiu Kehayian, acelaşi care a declarat în presă că a pierdut 40 de milioane de euro pentru că nu i-am mai permis să distrugă dealurile din Schei cu mii de apartamente”, scrie pe Facebook Flavia Boghiu.

Ea anunţă că a ales să nu mai candideze în aceste alegeri locale – „decizie personală pe care am luat-o în baza situaţiei medicale, având în vedere că sunt însărcinată şi este o sarcină cu risc”.

„Legat de funcţia publică: în acest moment raporturile de muncă din Primăria Braşov sunt suspendate şi nu mai exercit atribuţii publice. Pe această cale, vă mulţumesc pentru toate gândurile de bine, urările de sănătate şi mesajele primite de la voi, care m-au copleşit. Atenţia şi energia mea se mută deocamdată pe sănătatea sarcinii – care include şi sănătatea mea – şi vă promit că voi reveni. Voi fi şi vom fi bine”, încheie Boghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/viceprimarul-brasovului-flavia-boghiu-aleg-sa-nu-mai-candidez-in-aceste-alegeri-locale-22354577

Ultimă oră

Același autor