8.5 C
Braşov
18 mai, 2024

Alertă la Brașov! Mai mulți elevi care participau la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns la spital de urgență, după ce au mâncat la un restaurant

Mai mulți elevi care au participat la Olipiada Națională de Istorie de la Brașov au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant din zona Codlea.

03 mai 2024, 09:43

Elevi eminenți, băgați în spital după Olimpiada la Istorie

Este vorba despre șapte elevi care au început să se simtă rău imediat după ce au ajuns la cazare. Aceștia au fost preluați de ambulanță și transportați la spital. Copiii participau la Olimpiada Națională de Istorie de la Brașov.

De altfel, există acuzații potrivit cărora organizatorii Olimpiadei ar fi încercat să ascundă situația. Reprezentanții DSP au luat probe din mâncare pe care cei șapte elevi au consumat-o și urmează să anunțe rezultatele după analizarea probelor.

Purtătorul de cuvânt al DSP Brașov, Diana Pop Goșmanu, a confirmat pentru

faptul că DSP a început o anchetă în acest caz: „Au fost prelevate probe de la restaurantul unde au mâncat copiii luni, nu la hotel a fost problema. Vom comunica Inspectoratului școlar Brașov rezultatele anchetei când le vom avea”, a spus purtătorul de cuvânt al DSP Brașov.

Elevii au acuzat stări de greață de luni seară, după ce au mâncat la un restaurant din Codlea. La revenirea la hotelurile unde erau cazați, în Poiana Brașov, șapte dintre elevi, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, din județele Călărași, Alba, Constanța, au fost luați de ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Brașov și duși la Spitalul Județean. De luni, niciun oficial nu a făcut public cazul, timp de aproape trei zile.

Sursa: https://www.romaniatv.net/alerta-la-brasov-mai-multi-elevi-care-participau-la-olimpiada-nationala-de-istorie-au-ajuns-la-spital-de-urgenta-dupa-ce-au-mancat-la-un-restaurant_8279464.html

Ultimă oră

Același autor