7.4 C
Braşov
29 aprilie, 2024

Percheziții la spitale COVID și suport COVID și la IPJ Brașov

08:58, 3 decembrie 2020

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada decembrie 2019 – prezent.

În cursul zilei de 03 decembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.”, a anunțat DNA.

Surse judiciare au declarat pentru ziarul Curentul că vizate sunt trei spitale Covid și suport Covid: Spitalul din Odorheiu Secuiesc, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Psihiatrie din Brașov. Conform sursei citate, ancheta vizează încheierea contractelor de achiziții publice în timpul pandemiei cu noul coronavirus.

A patra instituție vizată este Inspectoratul Județean de Poliție Brașov pentru un polițist care ar fi avertizat persoanele vizate că urmează percheziții.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/perchezitii-la-spitale-covid-si-suport-covid/

Ultimă oră

Același autor