5.7 C
Braşov
29 aprilie, 2024

Percheziții la Primăria Brașov

17:11, 11 mai 2023

Update ora 19.00: Primarul Brașovului, Allen Coliban, a declarat „Am aflat din presă despre o descindere DNA la primărie. Nu am primi nicio informare oficială. Din informațiile pe care le-am adunat până în acest moment, este vorba despre una dintre instituțiile subordonate primăriei. Acolo au fost efectuate perchezițiile astăzi și descinderea. Din punctul meu de vedere și din punctul nostru de vedere, avem zero toleranță pentru corupție. Sprijinim justiția în orice demers de aflare a adevărului și demascare și penalizare a corupției”, a spus Allen Coliban.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Brașov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea preferențială a unor contracte de achiziții publice.

În cursul zilei de 11 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Brașov, Ilfov și Argeș, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/perchezitii-la-primaria-brasov/

Ultimă oră

Același autor