19.6 C
Braşov
4 mai, 2024

Pe Valea Sâmbetei, în Munţii Făgăraş, s-a depus un nou strat de zăpadă de 20-25 de centimetri

Pe Valea Sâmbetei, în Munţii Făgăraş, s-a observat depunerea unui nou strat de zăpadă de aproximativ 20-25 cm la altitudini ce depăşesc 1400 de metri, anunţă Salvamont Braşov, care cere turiştilor să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasărilor prin această zonă.

Sursa foto: Facebook/Salvamont Braşov

„În urma acţiunii de patrulare preventivă desfăşurată pe Valea Sâmbetei, în Munţii Făgăraş, s-a observat depunerea unui nou strat de zăpadă de aproximativ 20-25 cm la altitudini ce depăşesc 1400 de metri. De asemenea, s-a constatat formarea gheţii în anumite zone şi prezenţa unui vânt puternic în regiunile alpine”, transmite Salvamont Braşov.

Salvatorii montani braşoveni recomandă turiştilor să manifeste prudenţă sporită în timpul deplasărilor prin această zonă.

„Este esenţial ca aceştia să fie echipaţi corespunzător pentru iarnă pentru a beneficia de o excursie sigură şi plăcută”, se arată în finalul mesajului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/pe-valea-sambetei-in-muntii-fagaras-s-a-depus-un-nou-strat-de-zapada-de-20-25-de-centimetri-22349404

Ultimă oră

Același autor