11.8 C
Braşov
29 aprilie, 2024

Oficial: o asistentă din Brașov a murit azi-noapte în spital. Era infectată cu coronavirus.

19:58, 11 aprilie 2020

O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani, care a murit, azi-dimineață, în jurul orei 2.00, la o unitate spitalicească din București, acolo unde a fost dusă acum 3 zile, în stare gravă, cu elicopterul. Informaţia a fost confirmată de Ministerul Sănătăţii.

„Ministerul Sănătății confirmă decesul asistenței medicale de la Spitalul Militar Brașov. Din primele informații, asistenta medicală, în vârstă de 58 de ani este contact al soțului și el confirmat pozitiv. A fost internată în Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov cu suport ventilator și transferată luni, 6 aprilie la Spitalul suport Colentina. Revenim cu mai multe informații atunci când vom intra in posesia lor”, transmite MS, prin intermediul Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit newsbv.ro, femeia se pare că avea probleme pulmonare și fusese diagnosticată iniţial cu gripă. Întrucât a dat semne de recuperare, pacienta a fost detubată vineri, dar, ulterior, starea de sănătate s-a înrăutățit și a decedat azi-noapte. Femeia ar fi fost infectată de soțul ei, controlor pe tren. Şi una dintre fetele decedatei ar fi luat virusul şi se află în stare gravă la un spital din Braşov.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/oficial-o-asistenta-din-brasov-a-murit-azi-noapte-in-spital-era-infectata-cu-coronavirus/

Ultimă oră

Același autor