11 C
Braşov
30 aprilie, 2024

Braşov: Dosar penal, în urma unei bătăi în trafic. Scandalul a pornit de la un client al unei firme de transport alternativ

astăzi, 12:14

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, pe o stradă din municipiul Braşov, scandalul pornind de la un bărbat beat, client al unei companii de transport alternativ. Niciunul dintre cei implicaţi nu a dorit să depună plângere în urma incidentului, poliţiştii deschizând dosarul în condiţiile în care s-au autosesizat.

Incidentul a avut loc luni seară, pe o stradă din municipiul Braşov. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, scandalul pornind de la un bărbat beat.

”Echipajul de Poliţie sosit la faţa locului i-a identificat pe cei implicaţi şi, astfel, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, client al unei curse de transport alternativ, pe fondul consumului de alcool a creat o stare de conflict faţă de conducătoarea auto. În conflictul creat între cele două persoane au fost implicaţi ulterior alţi doi conducători auto, iar între cei trei bărbaţi au existat mai multe discuţii în contradictoriu, urmate de loviri între aceştia”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Braşov.

Oficialii Poliţiei precizează că aceia care au fost implicaţi în incident şi care au calitatea de persoane vătămate nu au dorit să plângere prealabilă în urma incidentului. Cu toate acestea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar la acest moment se efectuează cercetări, in rem, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Braşov, pentru distrugere şi lovirea sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propuse măsurile legale.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/brasov-dosar-penal-in-urma-unei-batai-in-trafic-scandalul-a-pornit-de-la-un-client-al-unei-firme-de-transport-alternativ-1922401416362024041221560319

Ultimă oră

Același autor