12.5 C
Braşov
28 aprilie, 2024

A nins la Brașov în timpul nopții. Pe Valea Prahovei s-a depus un strat consistent de zăpadă

La Brașov a nins peste noapte. Pe Valea Prahovei, unde oricum se circulă greu și în condiții normale, s-a depus un strat consistent de zăpadă, așa că drumarii au intervenit pe șosele cu zeci de utilaje.

Iarna de la finalul lunii martie i-a bucurat pe pasionații sporturilor de iarnă, mai ales că nu au prea avut parte de vreme bună pentru schiat anul acesta. Este strat proaspăt de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov, așa că cine a reușit să își ia câteva zile libere, a profitat de ocazie și a mers la munte.

Vlad Drăghescu, instructor de schi: Sunt condiții de iarnă, e ceață deasă, frig, și așteptăm ninsoarea că am văzut pe prognoza că sunt anunțați 20 de cm azi, mâine. În ultimii ani ne-am obișnuit să fie zăpadă în martie că parcă s-au decalat anotimpurile un pic.

Jumătate de țară rămâne în orele următoare sub informare de ninsori și lapoviță, însă de mâine se încălzește în toate regiunile. Ne așteaptă un weekend cu fenomene de vară și temperaturi de până la 21 de grade.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/meteo/a-nins-la-brasov-in-timpul-noptii-pe-valea-prahovei-s-a-depus-un-strat-consistent-de-zapada-2730229

Ultimă oră

Același autor