5.8 C
Braşov
duminică, 25 septembrie, 2022

UPDATE – Trafic restricţionat pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac/ Circulaţia a fost reluată, dar în zonă este ceaţă şi ninge – FOTO, VIDEO

astăzi, 10:08

Traficul a fost restricţionat, joi dimineaţă, pe DN 7C – Transfăgărăşan, desfăşurându-se pe o singură bandă, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, în judeţul Sibiu. În zona Bâlea Lac, s-a depus un strat de zăpadă, iar ceaţa face ca vizibilitatea să scadă sub 100 de metri. Centrul Infotrafic a anunţat ulterior că a fost reluată circulaţia, dar în zonă este în continuare ceaţă şi ninge.

– Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 7C Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, judeţul Sibiu, drumul fiind degajat de pietrele căzute pe carosabil.

”Însă în continuare mai este prezent fenomenul ceţii şi de asemenea ninge, se acţionează constant cu utilaje de deszăpezire, dar zăpada se depune pe carosabil, astfel că se circulă în condiţii de iarnă pe acest tronson”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, joi se circulă pe o singură bandă pe Transfăgărăşan, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

”Colegii noştii lucrează deja la curăţarea carosabilului şi preconizăm că circulaţia va reveni la normal până la prânz. În apropiere de Bâlea Lac se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în zonă stratul de zăpadă atingând şi 15 cm, iar ceaţa a coborât vizibilitatea la sub 100 de metri”, a precizat sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/update-trafic-restrictionat-pe-dn-7c-transfagarasan-din-cauza-unor-caderi-de-pietre-intre-balea-cascada-si-balea-lac-circulatia-a-fost-reluata-dar-in-zona-este-ceata-si-ninge-foto-video-1922400822002022091020866438

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus