13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

UPDATE Braşov: Băiatul căzut în lacul îngheţat de la Dumbrăviţa, găsit de scafandri

2022-01-22 17:39:54

Băiatul de 14 ani, care a căzut sâmbătă într-un lac în localitatea braşoveană Dumbrăviţa, a fost găsit de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, el fiind preluat şi transportat la spital, efectuându-i-se manevre de resuscitare, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Adolescentul a fost căutat, timp de mai multe ore, de scafandri în lacul în care a căzut după ce s-a rupt gheaţa, alţi doi adolescenţi, care îl însoţeau, reuşind să iasă din apă.

ORA 15.54 Braşov: Băiat de 14 ani, căutat într-un lac îngheţat la Dumbrăviţa, în care a căzut cu bicicleta

Un băiat de 14 ani este căutat, sâmbătă, de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, într-un lac din localitatea Dumbrăviţa, în care a căzut după ce s-a rupt gheaţa, alţi doi adolescenţi, care îl însoţeau, reuşind să iasă din apă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, că trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, ar fi căzut într-un lac, după ce gheaţa de pe suprafaţa acestuia, pe care se aflau cu bicicletele, s-a spart.

Cei trei erau împreună cu un al patrulea adolescent, tot de 14 ani, care nu a căzut în apă.

Dintre cei trei adolescenţi care au căzut în apă, doi au reuşit să iasă din lac, unul fiind consultat la faţa locului de cadrele medicale ale SMURD, iar cea de-al doilea fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. AGERPRES/(AS – autor: Diana Dumitru, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: https://www.agerpres.ro/eveniment/2022/01/22/update-brasov-baiatul-cazut-in-lacul-inghetat-de-la-dumbravita-gasit-de-scafandri–852075

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus