6.6 C
Braşov
1 mai, 2024

Un român a fost atacat de cocoșul de munte. Animalul s-a năpustit la gâtul acestuia: Bă’, m-ai pișcat destul! / video viral

18.04.2024 08:30

Un cocoș de munte a atacat un român.

Imaginile apărute pe TikTok în care un român a fost atacat de un cocoș de munte s-au viralizat în ultimele ore pe rețeaua de socializare și au fost văzute de sute de mii de oameni.

În timp ce stătea așezat într-o pădure, un român a fost atacat de un cocoș de munte care îi dădea târcoale. Animalul s-a năpustit fix la gâtul acestuia, însă, din fericire, l-a mușcat doar de gulerul de la jachetă.

Ulterior, românul a prins pasărea și a imobilizat-o astfel încât aceasta să nu-l mai atace.

„Mă, de ce mă bați? Mă, ce ți-am făcut?“, a spus amuzat românul, în clipul video, în timp ce a ținut cocoșul de munte în brațe.

Românul a mai avut o întâlnire cu animalul, iar acesta a reacționat la fel de agresiv.

„Bă, m-ai pișcat destul. Îți ajunge cât m-ai bătut. Bă, gata, bă!“, i-a spus bărbatul animalului (video mai jos).

CITEȘTE ȘI –

Fotograful Daniel Opaiț a surprins, de asemenea, de curând, un cocoș de munte în Munții Făgăraș.

„Cocoșul de munte poate fi întâlnit doar în etajul pădurii de conifere. Deși are dimensiuni apreciabile (asemănător unui gâscan) este foarte greu de văzut în afara perioadei de împerechere (rotit), și eventual toamna.

Acolo unde rășinoasele au suprafețe extinse are densități mai mari și sunt șanse să vedeți unul. în sezonul rece se hrănește exclusiv cu ace de molid, la fel ca exemplarul din imagine. Rotitul are loc primăvara, în luna aprilie și se termină la începutul lunii mai. Specia se află în declin în Europa, cu excepția populațiilor nordice“, a scris Daniel Opaiț.

..a fost si ieri sa-l întâlnească! Putea sa cada de pe stanci!

..cocoș de munte!…o frumusețe …e perioada de împerechere,e plin de hormoni si de aceea se comportă așa .……(intamplare adevarata povestita de prietena mea ; locatia Piatra Mare)

18 apr 2024, 08:15

Sursa: https://www.dcnews.ro/un-roman-a-fost-atacat-de-cocosul-de-munte-animalul-s-a-napustit-la-gatul-acestuia-ba-m-ai-piscat-destul-video-viral_956297.html

Ultimă oră

Același autor