10.8 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Tragedie fără margini în România. S-a stins din viață în ultima zi din an! Nu a mai putut fi salvată

Sursa: pixnio.com

Publicat la 31 decembrie 2021, 11:31

Ultima modificare în 31 decembrie 2021, 11:31

Doliu în România! O femeie, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap chiar în ultima zi din an. Medicii și polițiștii s-au deplasat la fața locului, dar a fost prea târziu. S-a stins din viață într-un bloc din Brașov.

Femeia era

, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brașov. Problemele au făcut-o pe aceasta să se sinucidă cu arma din dotare (pistol Carpați) chiar pe 31 decembrie. Soțul acesteia este polițist în cadrul SICE (Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice) Brașov.

Femeia a lăsat un bilet de adio pentru familie și a ales să dispară din viața lor.

„O femeie, în vârstă de 29 de ani, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol carpați). În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă”, anunță IPJ Sibiu.

S-a sinucis în ultima zi din an

au declarat că aceasta prezenta o plagă împuşcată în tâmplă. S-a stins din viață pe loc. Criminaliștii au ajuns la fața locului pentru a face mai multe verificări. Vor începe o serie de audieri în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu certitudine dacă femeia

sau a fost omorâtă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, a informat că „o persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa” iar „personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva”. Tânăra nu a mai avut scăpare.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, potrivit Capital.

Sursa: https://evz.ro/tragedie-fara-margini-in-romania-s-a-stins-din-viata-in-ultima-zi-din-an-nu-a-mai-putut-fi-salvata.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus