5.8 C
Braşov
duminică, 25 septembrie, 2022

Trafic restricţionat pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac – FOTO

astăzi, 10:08

Traficul este restricţionat, joi dimineaţă, pe DN 7C – Transfăgărăşan, desfăşurându-se pe o singură bandă, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, în judeţul Sibiu. În zona Bâlea Lac, s-a depus un strat de zăpadă, iar ceaţa face ca vizibilitatea să scadă sub 100 de metri.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, joi se circulă pe o singură bandă pe Transfăgărăşan, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

”Colegii noştii lucrează deja la curăţarea carosabilului şi preconizăm că circulaţia va reveni la normal până la prânz. În apropiere de Bâlea Lac se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în zonă stratul de zăpadă atingând şi 15 cm, iar ceaţa a coborât vizibilitatea la sub 100 de metri”, a precizat sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/trafic-restrictionat-pe-dn-7c-transfagarasan-din-cauza-unor-caderi-de-pietre-intre-balea-cascada-si-balea-lac-foto-1922400822482022091020866438

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus