13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Tâlhării ca în filme! S-au deghizat în polițiști și au furat bani și bijuterii în valoare de zeci de mii de euro VIDEO

Sursa: arhiva EVZ

Publicat la 5 ianuarie 2022, 17:49

Dumitru Pânzaru

Mandate de aducere la Poliție și multiple percheziții în județele Ilfov și Călărași, după ce mai mulți bărbați s-au deghizat în agenți de poliție și au reușit să tâlhărească victime de la care au furat bijuterii și sume importante de bani.

Scene de

ca în filmele cu hoți. Mai mulți bărbați din Brașov s-au dat drept agenți de poliție și au intrat în locuințele victimelor pe care le vizau sub pretextul de a realiza percheziții. În urma manevrelor efectuate, hoții sustrăgeau sume fabuloase de

, bijuterii și obiecte de artă valoroase.

Percheziții domiciliare la tâlharii care s-au deghizat drept polițiști

Organele competente au intrat pe fir și au anunțat, în dimineața zilei de miercuri, 5 ianuarie, că au efectuat 11

la mai multe locuințe ale suspectaților tâlhari, din județele Ilfov și Călărași.

„În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale – IGPR, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 11 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane bănuite de de tâlhărie calificată”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Sume de bani și bijuterii în valoare de 100.000 de euro

Printre bunurile sustrase de hoți s-au numărat: sume de bani, bijuterii și obiecte de artă. În total, valoarea obiectelor s-a ridicat la suma de 100.000 de euro (90.000 de euro bani și 10.000 de euro

Bărbații suspectați de tâlhărie urmează să fie prezentați la Poliție, cu scopul audierii. În cauză au fost emise 17 mandate de aducere, potrivit informațiilor comunicate de IGPR.

„Poliţiştii pun în aplicare 17 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la Poliţie, în vederea audierii. Acţiunea urmăreşte identificarea şi ridicarea mijloacelor de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Activitățile se desfășoară de către polițiști specializați de investigații criminale ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în colaborare cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Brașov și Serviciului Criminalistic Brașov, sprijiniți de polițiști de investigații criminale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Călărași, Bacău, Ialomița și ai Direcției Generale a Poliției Municipiului București, alături de luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din județele Brașov, Ilfov și Călărași, precum și ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.”, se arată în comunicatul transmis miercuri, 5 ianuarie, de IGPR.

Sursa: https://evz.ro/talharii-ca-in-filme-s-au-deghizat-in-politisti-si-au-furat-bani-si-bijuterii-in-valoare-de-zeci-de-mii-de-euro-video.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus