13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire în urma unei condamnări de 2 ani şi 2 luni

astăzi, 11:09

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliţia Română după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Poliţia Română a publicat semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina de web a instituţiei la secţiunea „persoane urmărite”, acesta fiind dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018.

Sursa: https://www.news.ro/justitie/omul-de-afaceri-ioan-neculaie-dat-in-urmarire-in-urma-unei-condamnari-de-2-ani-si-2-luni-1922400922502022011120566154

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus