10.8 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Klaus Iohannis, întâlnire cu Gică Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland” din Brașov

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Gheorghe Hagi la Festivalul ”Săptămâna Haferland”, care are loc în localitatea brașoveană Criț. Cei doi s-au salutat și au stat câteva momente de vorbă.

Președintele Klaus Iohannis participă duminică la ultima zi a Festivalului ”Săptămâna Haferland”, care a avut loc în perioada 30 iulie- 1 august la Criț, în județul Brașov.

Șeful statului a vorbit la festival despre legătura strânsă dintre sași și români, construită în timp, iar la baia de mulțime pe care a făcut-o la eveniment a avut parte și de o surpriză.

Printre cei prezenți la cea de-a IX-a ediție a festivalului sașilor s-a aflat și Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Președintele Iohannis s-a întreținut câteva momente cu Hagi, după cum se vede din imaginea pusă la dispoziție chiar de Administrația Prezidențială.

Hagi apare încă din luna februarie ca fiind unul dintre partenerii de imagine ai Festivalului Haferland, aspect care reiese din materialele de promovare ale evenimentului.

“Bine v-am regăsit în inima Transilvaniei. Este o mare bucurie să fiu prezent astăzi alături de dumneavoastră şi totodată se acord înaltul patronaj ediţiei din acest an în semn de apreciere faţă de generozitatea dedicarea şi eforturile organizatorilor şi participanţilor de duce tradiţia mai departe în ţara ovăzului. Doresc să felicit organizatorii pentru modul în care au înţeles să ducă mai departe şi să pună în valoare tradiţiile saşilor transilvăneni”, a declarat Iohannis într-o alocuțiune ținută în cadrul festivalului, potrivit Agerpres.

Sursa: https://romanialibera.ro/politica/klaus-iohannis-intalnire-cu-gica-hagi-festivalul-saptamana-haferland-din-brasov-843818

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus