18.3 C
Braşov
2 mai, 2024

Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în Brașov. Patru persoane, printre care doi copii, sunt răniți

Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în județul Brașov. În urma impactului patru persoane, printre care doi copii, au fost răniți.

22 feb. 2024, 11:03

Accident grav cu patru victime pe DN1 în Timișul de Jos, județul Brașov. Patru persoane sunt rănite. Între victime sunt și doi copii.

„Accident rutier pe DN1, Timișul de Jos ( zona Petrom) în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 copii.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă. Se intervine pentru acordarea asistentei medicale. Toate victimele sunt conștiente. Una dintre victime a refuzat transportul la spital”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

În urma coliziunii, unul dintre vehicule a ieșit în afara părții carosabile. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.

Sursa: https://www.romaniatv.net/doua-masini-s-au-ciocnit-violent-pe-dn1-in-brasov-patru-persoane-printre-care-doi-copii-sunt-raniti_8145901.html

Ultimă oră

Același autor