13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

CFR Călători lansează Trenurile zăpezii

CFR Călători lansează din 10 ianuarie oferta Tenurile zăpezii spre staţiunile de iarnă de pe Valea Prahovei, dar şi spre Vatra Dornei.

Oferta este valabilă în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022 la trenurile InterRegio care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

„Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă şi verde la aglomeraţia din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală, susţin reprezentanţii CFR Călători.

Cum se acordă reducerile tarifare

-25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov. Astfel, se evită aglomeraţia din trafic de pe Valea Prahovei şi se ajunge direct în staţiuni, în mai puţin de 2 ore şi jumătate chiar şi la Braşov dacă se porneşte din Bucureşti.

-25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plăteşte integral.

Compania de transport dă ca exemplu preţul biletului cu această ofertă pe ruta Bucureşti – Predeal, care este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin faţă de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziţiona online, din aplicaţia mobilă a CFR Călători, de la automatele din gări, de la casele de bilete sau de la agenţiile de turism.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/cfr-calatori-lanseaza-trenurile-zapezii-20447070

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus