16.7 C
Braşov
2 mai, 2024

Caz șocant în Brașov. O adolescentă de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc

O fată de 15 ani din Brașov a căzut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la etajul 8 al unui bloc și a murit. Polițiștii spun că adolescenta s-ar fi aruncat.

07 apr. 2024, 18:42

O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov

Adolescentă moartă după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Brașov. Fata în vârstă de 15 ani participa la o petrecere, acasă la verișoara ei, ai cărei părinți sunt plecați în Marea Britanie. În noaptea de sâmbătă spre duminică, aceasta ar fi devenit agitată la un moment dat. Prietenii au dus-o într-o cameră, pentru a-și reveni, și au lăsat-o singură. Când s-au întors să vadă cum se mai simte, tânăra era căzută jos, în fața blocului.

Poliția Brașov a fost sesizată duminică, la ora 02.00, printr-un apel de urgență, că o persoană se află în stare de inconștiență, în fața unui imobil din municipiul Brașov.

„La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție, care au efectuat cercetări, în urma cărora s-a stabilit că, de la etajul cu nr. 8 al unui bloc, situat în municipiul Brașov, o persoană, de gen feminin, în vârstă de 15 ani, s-ar fi precipitat” , transmite, duminică, Poliția Brașov.

În ciuda manevrelor de resuscitare, din cauza leziunilor prodise, medicii au declarat decesul adolescentei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru a se lămuri toate aspectele și circumstanțele care au dus la producerea incidentului.

Sursa: https://www.romaniatv.net/caz-socant-in-brasov-o-adolescenta-de-15-ani-a-murit-dupa-ce-a-cazut-de-la-etajul-8-al-unui-bloc_8234335.html

Ultimă oră

Același autor