9.3 C
Braşov
2 mai, 2024

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov. Preţurile nu sunt pentru orice român GALERIE FOTO

Simona Halep, una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume, deține un hotel la Brașov, situat la poalele Muntelui Tâmpa. Pentru turiștii care doresc să se bucure de o ședere într-un loc spectaculos, acesta poate fi o alegere excelentă.

12 mart. 2024, 21:45

5 poze |

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov. Stabilimentul de 3 stele oferă camere cu vedere la cartierul medieval sau la Muntele Tâmpa. Hotelul Drachenhausc este situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonală a Străzii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagră.

Dotările includ mobilier recondiționat, podele din lemn de esență tare, covoare săsești din lână și băi decorate cu travertin italian de Tivoli. Costul pentru o noapte de cazare pentru doi adulți, cu mic dejun inclus, este de 379 de lei. În sezonul estival, prețul crește la 479 de lei pentru aceeași cameră dublă standard.

Pe site-urile de specialitate, hotelul este evaluat de turiști cu nota 8,5, iar experiența sejurului este completată de frumusețea naturală a zonei și de serviciile de calitate oferite de personal.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de jucătoarea română de tenis Simona Halep şi i-a redus la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA): „Suspendarea pentru dopaj a Simonei Halep, redusă la nouă luni. Liberă să-şi continue cariera în tenis”, a notat tennis.com. “Suspendarea de patru ani a Simonei Halep a fost redusă la nouă luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv; cum suspendarea provizorie a început în octombrie 2022, ea îşi poate continua cariera cu efect imediat. Simona Halep, care nu a comentat încă rezultatul apelului său, nu a anunţat dacă sau când intenţionează să îşi continue cariera de jucătoare, deşi a declarat în repetate rânduri că o revenire în tenis este obiectivul său suprem”.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cat-costa-o-noapte-de-cazare-la-hotelul-simonei-halep-din-brasov-preturile-nu-sunt-pentru-orice-roman-galerie-foto_8190220.html

Ultimă oră

Același autor