13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Braşov: Tânărul care apare în clipul de pe TikTok la volanul unei maşini de poliţie, reţinut pentru 24 de ore

2022-01-23 00:03:44

Tânărul care a apărut la volanul unei autospeciale de poliţie într-un clip video pe TikTok a fost reţinut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, de poliţiştii braşoveni, a informat IPJ Braşov.

Poliţiştii braşoveni au stabilit că acesta are 19 ani şi este din judeţul Ilfov.

Potrivit IPJ Braşov, autospeciala de poliţie în care se afla tânărul, care nu este poliţist, aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar filmarea a fost realizată miercuri seara.

Tânărul în cauză apare pe TikTok într-un clip de câteva zeci de secunde, în care, aflat la volanul unei maşini de Poliţie, merge „într-o intervenţie” şi „verifică” alţi tineri care ar fi perturbat ordinea şi liniştea publică.

„Băi, băieţi, daţi şi voi muzica mai încet şi vă rog eu frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici. Vă rog eu frumos”, le spune el „petrecăreţilor”, care îi răspund „Bine şefule, ne scuzi de deranj”.

Clipul are numeroase comentarii, parte dintre acestea critice la adresa tânărului, însă şi altele în care ţinta glumelor este Poliţia. AGERPRES/ (AS – autor: Diana Dumitru, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: https://www.agerpres.ro/justitie/2022/01/23/brasov-tanarul-care-apare-in-clipul-de-pe-tiktok-la-volanul-unei-masini-de-politie-retinut-pentru-24-de-ore–852150

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus