13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Braşov: Intervenţie a autorităţilor pentru salvarea unui adolescent căzut într-un lac după ce gheaţa de la suprafaţă a cedat

astăzi, 15:44

Autorităţile braşovene intervin sâmbătă după amiază, pentru salvarea unui adolescenţi care a căzut în apa unui lac din localitatea Dumbrăviţa, după ce gheaţa formată la suprafaţa lacului s-a spart. Copilul şi cu alţi trei adolescenţi a intrat cu bicicletele pe gheaţă, trei dintre ei au căzut în apă, doi reuşind să se salveze.

Apelul la 112 a fost primit sâmbătă după amiază, în jurul orei 14.30.

„La faţa locului s-au deplasat, de îndată, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara, pompieri şi scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, precum şi echipaje SMURD. Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că 4 persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafaţa îngheţată a unui lac din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Braşov, iar ca urmare a ruperii gheţii, 3 dintre acestea au căzut în lac”, transmite ISU.

Doi dintre cele trei adolescenţi au reuşit să iasă din lac.

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov îl caută pe cel care nu a reuşit să iasă din apă.

Unul dintre cei doi care au reuşit să iasă din lac a fost consultat la faţa locului de către cadrele medicale, iar al doilea a fost transportat la spital.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/brasov-interventie-a-autoritatilor-pentru-salvarea-unui-adolescent-cazut-intr-un-lac-dupa-ce-gheata-de-la-suprafata-a-cedat-1922404422002022011520566673

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus