13.6 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Anunțul primarului Allen Coliban de la Brașov. Ce capitol rușinos a fost închis

Un pod din orașul Brașov, renovat timp de șapte ani, a fost redeschis circulației. Este un capitol rușinos, susține primarul orașului Brașov, Allen Coliban.

Lucrările de renovare la Podul Fartec din orașul Brașov au început în urmă cu șapte ani și au fost finalizate zilele trecute. Astfel, obiectivul a putut fi redeschis circulației auto.

„Au fost făcute toate testele necesare, inclusiv cele de încărcare statică și s-a obținut avizul Ministerului Transportului. Termenul a fost contant pus sub semnul întrebării, iar asta este bine, înseamnă că cetățenii sunt atenți. De azi noapte se poate circula pe Podul Fartec”, a anunțat primarul Allen Coliban.

Edilul șef mai spune că astfel se închide un capitol rușinos din istoria orașului Brașov.

„Nu e un moment festiv, este un moment de închidere a unui capitol rușinos de infrastructură a Brasovului: Acei 7 ani de zile în care podul acesta a fost în renovări. La preluarea mandatului, progresul la suprastructură era de 40%, după aproape 6 ani de zile de renovări”, a precizat Allen Coliban.

Pentru reabilitarea podului, Primăria Brașov a plătit aproximativ 11 milioane de lei.

Sursa: https://romanialibera.ro/actualitate/anuntul-primarului-allen-coliban-de-la-brasov-ce-capitol-rusinos-a-fost-inchis-844510

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus