10.8 C
Braşov
vineri, 27 mai, 2022

Adolescent de 17 ani, plasat în arest: Fapta a fost reîncadrată la omor. Bărbatul bătut cu sânge rece nu a supraviețuit

Sursa: arhiva EVZ

Publicat la 7 ianuarie 2022, 22:17

Dumitru Pânzaru

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Brașov a fost plasat în arest. Băiatul este suspectat de crimă, după ce a fost cercetat într-un dosar penal în cadrul căruia fapta a fost reîncadrată, ca urmare a faptului că victima și-a pierdut viața din cauza complicațiilor de sănătate cu care s-a confruntat.

în vârstă de 17 ani din județul Brașov a fost arestat pentru o perioadă de 24 de ore, după ce a rănit un bărbat. Tot scandalul a izbucnit în noaptea trecerii dintre ani, când împreună cu un prieten al său, tânărul s-a implicat într-un conflict ce a escaladat.

Cei doi minori au consumat alcool, după care au început să se certe cu doi bărbați, pe care i-au și lovit ulterior cu obiecte construite din materiale lemnoase. Ambii au ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri din partea medicilor, însă unul dintre ei nu a mai reușit să supraviețuiască.

Bărbați în toată forța, bătuți la sânge în noaptea de Revelion

„La data de 1 ianuarie, în jurul orei 04.40, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hoghiz au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la existenţa unei stări conflictuale, între mai multe persoane, pe raza localităţii Ticuşu Vechi.

Din cercetările efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între doi tineri, în vârstă de 17 ani, şi doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, din localitatea Ticuşu Vechi, ar fi izbucnit un conflict verbal spontan.

Ulterior, cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 35 ani, ar fi fost agresaţi fizic de către cei doi tineri, cu obiecte contondente din material lemnos, ambii bărbaţi fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ

Adolescent de 17 ani, plasat în arest. Este suspectat de crimă

Inițial, pe numele tânărului care l-a bătut pe bărbatul de 35 de ani s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Câteva zile mai târziu însă, victima a decedat, iar fapta a fost reîncadrată drept

Astfel, în prezent, adolescentul în vârstă de 17 ani este principalul suspect pentru comiterea crimei. Autoritățile l-au plasat pe acesta în arest pentru o perioadă de 24 de ore. Instanța ia, însă, în considerare și reținerea tânărului pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Agenției Naționale de Presă.

Sursa: https://evz.ro/adolescent-de-17-ani-plasat-in-arest-fapta-a-fost-reincadrata-la-omor-barbatul-batut-cu-sange-rece-nu-a-supravietuit.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

Vaslui Plus